Скажіть, у кого дома є інгалятори. Який саме у вас інгалятор? Справа у тому, що лікар сказав, що мені треба робити інгаляції. Тож треба купити негайно цей медичний прилад. Тольки я не можу вирішити, що краще взяти.
Інгалятори
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-04-24 23:19:52
У мене дома звичайний інгалятор. Наливаешь у чашу гарячу воду, крапаєш кілька крапель ефірного масла, та дихаєш через насадку. Все просто. Нічого там складного немає. Та й коштує така штука недорого.
Поделиться32022-04-24 23:22:56
Краще купувати інгалятор, який називається небулайзер. Він коштує набагато дорожче. Якщо хочете, можете в інтернеті почитати, як він працює. Я, якщо буду купляти ингалятор, то обов'язково саме такий.
Поделиться42022-04-24 23:29:35
Скажіть, у кого дома є інгалятори. Який саме у вас інгалятор? Справа у тому, що лікар сказав, що мені треба робити інгаляції. Тож треба купити негайно цей медичний прилад. Тольки я не можу вирішити, що краще взяти.
Як я розумію, є два типи інгаляторів https://apteka-ds.com.ua/catalog/domash … nhalyatory Це звичайний тепловологий інгалятор та небулайер. У тепловологому інгаляторові ви дихаєте теплим повітрям з травами, ефірними маслами чи чим там ви ще хочете. А у небулайзері генерується дрібнодисперсний вологий пил.
Небулайзер коштує дорожче. Якщо, скажемо, звичайний тепловогий інгалятор коштує гривень пятьдесят, то небулайзер - біля півтисячі гривень. Так що вибирати вам.
Поделиться52022-04-25 15:49:35
50 уже ничего не стоит