Привіт всім! Хочу собі додому купити бензиновий генератор, але не дуже в них розуміюсь. Порадьте мені такий генератор, який спалює не дуже багато бензину, оскільки він зараз не дешевий.
Покупка бензинового генератора
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22023-01-28 10:33:57
Самим оптимальним варіантом є саме генератор оснащений блоком AVR, завдання якого входить формування вихідного сигналу правильної синусоїдальної форми, що дає змогу без проблем підключати його до потрібних приладів. Бензин він також спалює дуже економічно.
Поделиться32023-01-28 10:34:42
Я навіть не знав що такий є, не розуміюсь в генераторах, але він дуже потрібний) Можеш порекомендувати мені конкретну модель генератора, та магазин де його можна купити? Буду дуже вдячний!
Поделиться42023-01-28 10:36:11
Тобі дуже буде корисно проконсультуватись зі спеціалістами, в інтернет-магазині Intstyle, вони знають про генератори все, і тобі допоможуть визначитись.
Собі я придбав генератор бензиновий 5.5 кВт Konner Sohnen KS 6500C https://intstyle.com.ua/ua/tovari-dlya- … n-ks-6500c який витрачає в годину 1.5 літрів бензину. В ньому є регулятор напруги завдяки інтелектуальній системі AVR. Завдяки йому я можу користуватися побутовою технікою, коли вимикають електроенергію.
Поделиться52023-02-25 16:43:55
Нам надо очень мощный генератор купить. Где еще глянуть?
Поделиться62023-02-25 16:46:36
Нам надо очень мощный генератор купить. Где еще глянуть?
Посмотрите мощные генераторы электричества weekender на нашем сайте "Лодка5", сейчас вы сможете купить достойную модель с приличной скидкой. На все дается гарантия качества от производителя, и в качестве бонуса - доставка совершенно бесплатная.
Поделиться72023-03-26 13:49:49
Мы покупали бензиновый генератор с двигателем honda, отлично выполняет свою работу, довольны. В магазине хороший выбор, можете посмотреть, какие есть модели и заказать то, что вам подходит.
Поделиться82023-03-30 12:41:02
Якщо вам потрібен генератор газовий то зверніть увагу на цей магазин. В них є багато різних генераторів і зараз гарні скидки. Замовте зворотній дзвінок і менеджер сам вам зателефонує.
Поделиться92024-03-08 12:02:26
Вопрос действительно интересный. Многое зависит от модели генератора и интенсивности его использования. У меня были случаи, когда помогала регулярная профилактика, но иногда без квалифицированного ремонт генераторов https://vinur.com.ua/servis/service-and-repair не обойтись. Лично я обращался сюда для ремонта и обслуживания. Опытные специалисты быстро находили причину поломки и устраняли её. Рекомендую обратить внимание на качество обслуживания, это может значительно продлить срок службы вашего оборудования.