Привіт друзі! Я багато працюю за комп'ютером, тому дуже втомлюється шия, важко засинати. Порадьте мені хороший масажер для шиї, та інтернет-магазин у Дніпрі, де його можна вигідно купити.
Де у Дніпрі можна купити масажер?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-14 16:02:17
Привіт! Я вас чудово розумію, так сам працюю віддалено і шия дуже болить. Недавно собі купив дуже хороший масажер, який полегшує мій стан. Можу підказати магазин у Дніпрі, в якому його купував, та є з чого обрати.
Поделиться32023-03-14 16:03:02
А я переглянув декілька варіантів масажерів для шиї, але поки думаю який брати. Скажіть, будь-ласка, який саме масажер ви купували собі для шиї, та в якому інтернет-магазині? Буду вдячний за допомогу.
Поделиться42023-03-14 16:04:59
Придбав я собі масажер для шиї SKG 4098 white, в інтернет-магазині Алло, в якому дуже великий вибір техніки на всі випадки життя. Працюючи в режимі скорочень та розслаблень усієї м'язово-сполучної тканини, апарат дозволяє покращити загальний стан організму, нормалізує кровообіг у ділянці потилиці та шиї, зніме набряклість тканин та приведе м'язи в тонус. І він має досить компактний розмір, тому його завжди можна взяти собою. Весь вибір масажерів у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/massazhery/ ви можете переглянути на сайті магазину. В наявності є дуже чудові варіанти.