Всім доброго дня. У нас часто вимикають світло і не завжди є свічки під рукою. Мати в будинку добрий ліхтарик це дуже важливо. Чи не могли б ви мені підказати, який брати і в якому магазині у Дніпрі?
Де у Дніпрі купити якісні ліхтарики?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-19 15:53:03
Вітаю. Я можу вам трохи допомогти лише інформацією. Я купував у Дніпрі місяць тому ліхтарик, але тут якщо вже купувати треба потужний і щоб батарея довго тримала.
Поделиться32023-04-19 15:53:59
Ну я в принципі це знаю, але який саме? Я вже кілька днів дивлюсь і шукаю в інтернеті, мені трапляється щось незрозуміле та неякісне. Виробника чи фірму мені потрібно і магазинчик у Дніпрі у якому купували?
Поделиться42023-04-19 15:57:38
Якщо потрібна якість, у нас є багато відомих магазинів, де не будуть продавати лажу. Я можу вам порадити звернутися до інтернет-магазину "Алло". Це відмінний магазин з величезним асортиментом товару та якістю. Я наприклад купував для себе ліхтар WN37 Solight LED, надійний стильний і взагалі працює чудово, заряджається від Micro USB кабелю. Інші моделі ліхтариків у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/fonari/ можна подивитися на цьому сайті. В наявності великий вибір по доступним цінам.